Life and Work 
Web Design  

Alles wat u nodig heeft kunnen wij creëren voor u. 

Wij zorgen voor:

Branding

Wij zorgen voor het net ietsje meer dan anderen. Wij gaan op het bedrijf zijn energie af om af te stemmen met uw ideale klant.

SEO

Een website alleen is niet goed genoeg. Wij leveren al onze websites af met goed afgestemde SEO.

Vooruitgang

Wij designen alles wat u maar wilt. Ook houden wij alle nieuwe updates in de gaten met betrekking tot design.

Branding

Wij zorgen voor de branding, zodat uw klant je herkent.

Web Design

Webdesign leveren wij per pagina op maat. Wij werken niet met een standaard template. Alles wordt naar uw wens gemaakt.

h
Content Strategie

Niet alleen het design moet goed zijn ook de tekst moet marketing-gericht zijn. Wij zorgen voor een content check als u dat wilt.

Coaching

Wij denken met u mee. Heeft u ideeën? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij richten ons op de online ondernemer met authenthieke uitstraling en aanbod.
We helpen je om het verschil te maken door jouw energie, werkzaamheden en missie onweerstaanbaar te maken voor jouw doelgroep.

Wij zorgen voor net dat ietsje meer, omdat we de focus leggen op jouw complete branding. Wij ontzorgen de online werknemer, de duizenpoten, de spirituele ondernemer en de drukke zakenvrouwen. Jij kunt je dan richten op jouw werkzaamheden en je website staat compleet klaar inclusief de teksten.

Jouw website wordt gedesigned door Robin Sips. Van jongs af aan is hij opgegroeid met het designen van WordPress websites omdat zijn ouders ondernemers zijn.
De marketing en assistentie wordt gedaan door Miranda Sips-Bonis. Zij verzorgt mede de webteksten en correctie in het Nederlands en Engels. Ze heeft meerdere boeken geredigeerd en werkt op internationaal gebied als life coach.

 

Testimonials

Beste Robin, hartelijk dank voor jouw professionalisme in het maken van websites. Het is beter dan ik had verwacht. Vooral de gebruiksvriendelijkheid springt in het oog.  Met volle aandacht heb je rekening gehouden met al mijn wensen. De website mag gezien worden, mooi design. Al mijn wensen zijn uitgekomen.
Dankzij deze website komen er steeds meer klanten naar me toe, mijn zichtbaarheid groeit verder. De foto’s passen bij elk onderwerp, de mensen weten direct waar het over gaat.

Met oog voor detail heb je er een meesterwerk van gemaakt, gemakkelijk te vinden pagina’s en functies om er direct mee aan de slag te gaan.

Het is mooi, eenvoudig, responsief en het geeft vertrouwen.

Ik waardeer ook je extra opvolging, je houdt mijn website in de gaten, steeds klaar voor nieuwe updates, extra foto’s, uitbreidingen of plugins.

Met enthousiasme heb je een concept uitgewerkt dat perfect past bij mijn huisstijl. Je hebt ook voeling om te onderzoeken wat mijn klanten echt willen.

Met dankbare groeten,

Daniel Derweduwen
The Healthman

“Robin heeft niet alleen de kennis maar natuurlijk zicht om de perfecte online match te maken tussen jouw energie en aanbod.
Door de echtheid en de pure energie online te vertalen krijg je dat de website aantrekkelijk is voor je doelgroep.
Wat ook zo fijn is, dat niets teveel is en dat Robin meedenkt om je uitstraling, salespagina en alles zo puur mogelijk te maken. ‘Ik geloof in jouw kracht’ ook online is het mogelijk.
Note: Miranda heeft mijn boeken gecorrigeerd en is werkelijk fantastisch in wat ze doet. Jullie samen maken de klant online onweerstaanbaar. Topteam!”

Annemarie Sips
Autheur & Spiritueel mentor

Robin heeft een heel prettige en enthousiaste manier van werken.
Hij is erg betrokken bij het proces, koppelt vooruitgangen aan je terug en stemt alles af tussen jouw persoonlijkheid en je diensten.

Hij vertaald dit naar de website zodat je eindelijk een website hebt die bij jou en je doelgroep past. Het is niet makkelijk om zelf je website te vullen, te bedenken wat er nodig is en dit kan ook extra stress opleveren.
Je wilt een goede boodschap uitstralen naar je klanten.

Robin maakt het je gemakkelijk door dit stap voor stap te begeleiden en alles rustig uit te leggen. Ik beveel hem van harte aan bij mijn collega vrouwen voor een afgestemde website.

Bionda Bosma

Altijd Klanten

Ons recente projecten

Werk met ons samen om jouw missie online vorm te geven.

Geloof in jouw kracht
Ontzorgpakket

Op aanvraag

Ons ontzorgpakket is compleet inclusief webwinkel, online leeromgeving, SEO, webdesign en 1 jaar complete service.