Gefeliciteerd!

Je hebt je boek geschreven.
Wij willen jou helpen om jouw boek te verkopen via onze online marketing strategie.

Annemarie Sips
BestSelling auteur

Als geen ander weet ik, Annemarie, hoe fijn het is dat je boek daadwerkelijk wordt verkocht. Wij bewijzen al jaren dat een online marketingstrategie leidt tot een succesvolle verkoop van boeken. De roman ‘Zielskracht’ is 21.000 keer verkocht en van ‘Zielsplan’ 22.500 exemplaren. Het boek ‘Vind Mij’ is in oktober 2017 uitgekomen en heeft in juni 2018 haar tweede druk gekregen. Er zijn nu 5.000 stuks van verkocht.

Wij doen 90 procent van de verkopen via FB marketing en 10 procent via de website.

Uitgebrachten boeken

BestSellers

Lezers

Je boek promoten is een vak apart. Samen met jou bepalen we jouw maatwerk online strategie.

Hoe gaat het in zijn werk?
We plannen een online strategiesessie in. Je krijgt advies en tips. Ook ontvang je een werkend plan van aanpak waarmee je direct aan de slag kan. De sessie duurt ongeveer drie uur en kost € 900,00 excl. BTW

Wil je de online marketing door Life and Work laten doen?

 

Stuur dan de eerste 50 pagina’s van je boek of manuscript. Wij bekijken of het voldoende potentie biedt voor verkoop via online marketing. We willen er namelijk volledig achter staan. Besluiten we om met je verder te gaan, dan maken we een plan waarin we rekening houden met je wensen en verwachtingen. Vervolgens promoten we jouw boek 12 weken lang. We kunnen je geen standaard prijsindicatie geven van de uitvoeringskosten omdat we een maatwerkplan voor je maken.

Annemarie tijdens de presentatie van het boek “Vind mij”