Vakpioniers in business

Wij, Annemarie en Arno, zijn twee vakpioniers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en (online) marketing. Wij zijn gepassioneerd, werken heel graag met elkaar en willen anderen helpen om het beste uit hun onderneming te halen.

Wij hebben de wegen al verkend en hiervan geleerd. Wij weten hoe je  niet verdwaalt in de ondernemerswereld.
En bovendien, wij doen het anders, anders dan de massa. Op onze eigen manier. En dat werkt beter omdat wij geen stress krijgen en dat het ons geen moeite kost. Puur omdat we onze eigen weg kiezen.

Dat leren we jou ook:  vertrouwen op je eigen intuïtie en vanuit afstemming een online campagne neerzetten. Niet volgens de gewone regeltjes maar door dát te doen wat bij jouw onderneming past. 

 

Werkwijze

Onze werkwijze is heel simpel.

Wij gebruiken onze creativiteit, ervaringen, expertises en effectieve kennis in combinatie met onze ingevingen en intuïtie. Daaruit ontstaat magie. Naast zakelijke inzichten werken we dus met het  onverklaarbare wat JUIST nodig is om echt te raken en om onthouden te worden.

We maken gebruik van energetische stromen omdat we vertrouwen hebben in de wet van aantrekkingskracht. 
Je steekt de stekker in het stopcontact en de lamp brandt. Wat daar tussen gebeurt, is onzichtbaar maar wel noodzaak om het licht te laten branden. 

Daarnaast doen we net als alle anderen:
* Bepalen we je doelgroep.
* Bekijken we je branding.
* Maken we een (online) campagneplan.

Uiteraard. Want wij weten hoe we jouw business op een zakelijk slimme manier in de markt moeten zetten.